Blog

Kdaj dobim revijo? Jo lahko tudi osebno prevzamem na stojnici?

Standardno bodo vsi izvodi vseh naročnikov in tisti, ki si boste posamezen izvod rezervirali z nakupom v času pred izidom, poslani na dan splošnega izida revije. Vsi, ki se boste odločili za nakup po izidu pa bomo vaš izvod odposlali iz našega skladišča v roku treh delovnih dni po potrjenem prejemu plačila.

Revija bo poleg splošnega izida ekskluzivno dostopna v predprodaji na tematskih sejmih in eventih v skladu z našim namenom, da spodbudimo druženje in skupno rast z bralci. Tako bo MAGnet št.1 ekskluzivno dostopen na dogodku Makkon 17. 12. 2016, splošen izid revije bo sledeči ponedeljek, se pravi 19. 12. 2016. Temu primerno boste vsi naročniki in tisti, ki boste izvod rezervirali z nakupom v času pred ekskluzivno predprodajo, imeli možnost prevzeti revijo osebno na stojnici.
Naročniki boste tako lahko predčasno prevzeli svoj izvod brez dodatnih stročkov. Vsi, ki boste rezervirali izvod z nakupom v času pred ekskluzivno predprodajo pa boste ob osebnem prevzemu dobili povrnjen denar poštnine.
Osebni prevzem je povsem ne obvezen za vas, vam pa predstavlja super priložnost za spoznavanje ostalih bralcev in druženje z uredništvom 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja