Pravila za pridobitev vstopnic iz “tekmovanja iz risanja”

1. Organizator: Organizator tekmovanja z nazivom »Tekmovanje iz risanja« je Društvo ljubiteljev animiranih filmov, stripov in družabnih iger ANIMOV, Cankarjev drevored 50, 6310 Izola.
2. Namen: Namen tekmovanja je spodbujanje in druženje slovenskih utvarjalcev, ki jim je Japonska v navdih.
3. Udeleženci: Udeleženci tekmovanja, ki se želijo potegovati za vstipnici za dogodek HaruCon so lahko vse fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Nakup izdelkov ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.
4. Pravila in pogoji: S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s pravili nagradne igre in jih tudi sprejemajo ter se z njimi strinjajo.
5. Način sodelovanja: Udeleženci v tekmovanju sodelujejo tako, da pošljejo na elektronski naslov magnet.tekmovanje@gmail.com pošlejo eno izmed svojih del, ki ustrezajo temi tekmovanja.
6. Čas trajanja: Nagradna igra traja od torka, 3. 4. 2018, do petka, 27. 4. 2018 (do 24. ure).
7. Nagrada: Nagrada je paket dveh dvodnevnih vstopnic za Harucon (dogodek organiziran v Celovcu 19. in 20. 5. 2017).
8. Vrednost nagrade: Vrednost nagrade ne presega 42 EUR. Pri nagradah do vrednosti 42 EUR se akontacija dohodnine ne odvede, vrednost nagrade pa se tudi ne všteva v davčno osnovo prejemnika.
9. Dodelitev nagrade: Nagrado se bo dodelilo zmagovalcu tekmovanja, ki se ga določilo na podlagi enotedensega tekmovanja preko zosialnih omrežij in glasovanja 5-članke ekipe MAGnet.
10. Obveščanje izžrebanca: Pogoj za pridobitve vstopnic je, da udeleženci soglašajo s temi pravili. Nagrajenci bodo svoje podatke sporočili po elektronski pošti, kar bo organizatorju omogočilo, da nagrado pošlje na nagraječnev naslov. Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrad, če nagrajenec ne izpolni pogojev za prevzem nagrade ali se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre ali če nagrajenec v roku 3. dni po izžrebanju ne sporoči svojega naslova in zahtevanih podatkov (ime, priimek, naslov). V tem primeru se šteje, da nagrade ne želi sprejeti in je organizator do izžrebanca prost vseh obveznosti.
11. Osebni podatki: Izžrebanec organizatorju nagradne igre izrecno dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov (ime in priimek) na svetovnem spletu z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja.