Avtorji

Pri MAGnet manga sodelujemo z odličnimi avtorji tako z Japonske kot iz Slovenije. Za vas smo jim zastavili nekaj vprašanj. Več o njih si po abecednem vrstnem redu preberite spodaj, za morebitno sodelovanje pa si preberite rubriko sodelovanje v pogosto zastavljena vprašanja.

_

Bloogr
Bloogr, slovenska ilustratorka, ki večina prostega časa posveti risanju. Za oddih pa predvsem rada bere stripe, gleda mnogo animiranih serij in seveda igra video igre.
Med raznimi sodelovanji je bila posebej vesela projekta Art camp v sklopu festivala LENT in izdelovanja promocijskega materiala za prostovoljno društvo ESN Maribor.
Z nami je sodelovala pri izdelavi ilustracije za zbirateljsko razglednico in poseben koledar za leto 2018.
Povezave: Tumblr

_

ChussKa

_

Enoko
/ (Avtor/ica ne želi razkriti dodatnih informacij)

_

Isakawa Megumi

_

konoe
Trenutno živi v Tokiu. Do leta 2013 je delal za japonskega proizvajalca iger, trenutno dela kot oblikovalec oziroma ilustrator karakterjev. Vsake toliko nariše tudi kakšno mango.
Rad ima romane Hidea Yokoyame in igre Square Enixa. Akira Toriyama, Yoshihiro Togashi, Takehiko Inoue, Naoki Urasawa in Takahashi Tsutomu so njegovi priljubljeni avtorji mang. Rad posluša razno glasbo, veliko čivka na Twitterju ter piše na blogu.
Povezave: Uradna stran | blog | twitter | pixiv

_

Mikami Fumi

_

Naiichie

_

Nonohito

_

Puffyo

_

Ryuutsu Art

_

sayonana
sayonana, slovenska ilustratorka, ki ima rada dobre knjige, odlične pripovedovalce zgodb in mojstre besed. Obožuje jesen in vse kar ta prinese s saboj. Rada ima dež, grmenje in skodelico vročega čaja. Uživa ob družabnih igrah, času z družino, večerih s prijatelji in kitaro ter pogovorih o vsem mogočem, kar ne sodi v kategorijo small talka. Je oboževalec št. 1 Pesmi ledu in ognja oz. ASoIaF in Pringles. Pravi, da so volkovi top, zajčki in mopsi pa zakon.
Povezave: DeviantArt | Instagram

_

SP

_

Strawberry Goose

_

Takehito

_

Twigileia

_

Vatovani Laura

_

Yukinaga Meriwo
Megumi v svojem prostem času kot mnogi japonski avtorji uživa v mangah in animejih, posebej rada pa posluša glasbo. V lanskem letu je poleg sodelovanja z nami začela tudi izdajati mango Mitsubashi koukou nekobu! preko Ura Sunday za Shogakukan
Povezave: Uradna stran | twitter | pixiv

_