Blog

Rezultat tekmovanja junij 2018

Objavljamo zmagovalno delo tekmovanja za maj 2018. Vsa prispela dela si lahko ogledate na našem facebooku.

Avtorica zmagovalnega dela je Mojca Hönn, ki je za svoje delo zapisala naslednje:

Pozdravljeni,

od nekdaj me je navduševala Japonska. V prvi vrsti zaradi animejev in seveda tudi same kulture – popolnoma drugega sveta. Ko sem zasledila objavo tekmovanja, sem se odločila, da se spravim na svojo grafično tablico in sodelujem s svojo ilustracijo.
Glede na to, da je motiv tekmovanja Japonska starega časa, sem želela zaobjeti tisti čas. Tradicionalne hiše, kimoni, katane. Z barvami sem hotela ponazoriti tip starih fotografij. Upam, da vam bo všeč.

Objava zmagovalke za mesec junij je prišla malo kasneje, ker so se pojavile težave pri izvedbi. Zaradi intenzivnega dela na izboljševanju revije same urednica še ni uspela napisati komentarja za objavo – da ne bo prevelikega čakanja, objavljamo zmagovalko posebej, komentar pa kasneje. Tekmovanje je nekaj novega za nas in v tem poskusnem obdobju smo naleteli na marsikateri problem, ki nam je povzročal preglavice.  Temu smo se posvetili in pripravili novo in izboljšano tekmovanje (ter novimi nagradami ;)), katero se bo pričelo s 1.8.2018!

Mojca, čestitke za zmagovalni izdelek! Hkrati se zahvaljujemo vsem sodelujočim in upamo, da se vidimo tudi v naslednjem mesecu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja