Blog

Tekmovanje iz risanja – Japonska starega časa

Zaključujejo se izpiti in prihajajo nove dogodivščine naproti ? Spodaj si lahko preberete pogoje sodelovanja in temo tega meseca!

JUNIJSKA TEMA

V mesecu maju je tema tekmovanja JAPONSKA STAREGA ČASA. Ob današnji udarni japonski pop kulturi hitro pozabimo na čas samurajev, šintoizma in drugih zgodovinskih značilnosti. Zato si želimo v tem mesecu posvetiti stari japonski kulturi in pokazati, da tudi med nami ni pozabljena. Zopet si lahko izberete katerokoli tehniko risanja, slikanja, …

POGOJI SODELOVANJA:

Tekmovanje se izvaja enkrat mesečno – vsak mesec posebej se naznani temo meseca in dodatna navodila. Od dneva podane teme do 20. v naslednjem mesecu (do izteka dneva), tokrat do 20. 6., pošljite svoj izdelek na elektronsko pošto MAGneta: magnet.tekmovanje@gmail.com .
V elektronski pošti napišite:

Kratek opis kako se vaše delo navezuje na naslov (opis si dovoljujemo uporabiti pri objavi slike za glasovanje),
vaše ime oz. umetniško ime,
povezave na vaše strani (deviantart, …) v kolikor jih imate.

Vaša dela bodo po zaključenem zbiranju del (oziroma 21. v mesecu) objavljena na MAGnet facebook, twitter in instagram strani za glasovanje, istočasno bodo objavljena pravila in tema za naslednji mesec.
Ker je MAGnet namenjen bralcem vseh starosti bodo dela s pretiranim grafičnim nasiljem, spolno vsebino in podobno, izključena iz tekmovanja. Izključeni bodo tudi izdelki, kateri ne bodo v skladu z mesečnimi navodili.
Nagrada za zmagovalca/ko bo objava njegovega/njenega izdelka na naši internetni strani in komentar s strani glavne urednice. Občasno bo na voljo tudi posebna nagrada, katere bodo sproti objavljene.

GLASOVANJE IN TOČKOVANJE:

Glasovanje bo trajalo en teden in sicer od objave del 21. v mesecu do 15. ure 28. dneva v mesecu
Glasovanje bo potekalo v kombinaciji s facebookom, twitterjem, instagramom ter žirijo petih iz ekipe MAGneta. Z všečki na vsaki strani bodo prvi trije izdelki dobili točke. Torej:

1. mesto z všečki – 3T

2. mesto z všečki – 2T

3. mesto z všečki – 1T

Na vsaki strani bodo izdelki posebej izglasovani. Tako bo tudi vsak žirant iz uredništva posebej dobil po 3T, 2T ter 1T za podelitev najboljšim izdelkom. Po seštetju vseh točk bo izbran/a zmagovalec/ka. (Največje možno število doseženih točk je 3 x 8 oziroma 24 točk)

NAGRADA

Zmagovalca/ko v mesecu maju čakajo sledeče nagrade:

objava izdelka na internetni strani MAGnet
komentar in nasvet s strani glavne urednice

POZOR!

Zaradi nejasnosti v prejšnjih mesecih bi radi opozorili še na sledeče stvari:

pri tekmovanju lahko sodelujejo samo državljani Republike Slovenije
pravice do izdelkov obdržijo umetniki
dovoljeno je poslati dela, ki so že končana in objavljena

KONTAKT

magnet.tekmovanje@gmail.com

Če so še kakšne nejasnosti, brez skrbi, kar vprašajte ? Gambatte kudasai!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja