Blog

Tekmovanje iz risanja – Moji začetki

Začenjajo se toplejši dnevi ter s tem novo tekmovanje v mesecu maju 🙂 Spodaj si lahko preberete pogoje sodelovanja in temo tega meseca!

MAJSKA TEMA

V mesecu maju je tema tekmovanja MOJI ZAČETKI. Vsak izmed nas ima tisti anime, ki nas je privabil v ljubiteljstvo teh in nam je za vedno pustil pečat v srcu. V drugem poglavju našega tekmovanja se riše ”fan art”. Vaši priljubljeni liki iz animejev ali mang, že oblika samih naslovov je umetnost. Zopet si lahko izberete katerokoli tehniko risanja, slikanja, …

POGOJI SODELOVANJA:

  • Tekmovanje se izvaja enkrat mesečno – vsak mesec posebej se naznani temo meseca in dodatna navodila. Od dneva podane teme do 20. v naslednjem mesecu (do izteka dneva) pošljite svoj izdelek na elektronsko pošto MAGneta: magnet.tekmovanje@gmail.com .
  • V elektronski pošti napišite:
  1. Kratek opis kako se vaše delo navezuje na naslov (opis si dovoljujemo uporabiti pri objavi slike za glasovanje),
  2. vaše ime oz. umetniško ime,
  3. povezave na vaše strani (deviantart, …) v kolikor jih imate.
  • Vaša dela bodo po zaključenem zbiranju del (oziroma 21. v mesecu) objavljena na MAGnet facebook, twitter in instagram strani za glasovanje, istočasno bodo objavljena pravila in tema za naslednji mesec.
  • Ker je MAGnet namenjen bralcem vseh starosti bodo dela s pretiranim grafičnim nasiljem, spolno vsebino in podobno, izključena iz tekmovanja. Izključeni bodo tudi izdelki, kateri ne bodo v skladu z mesečnimi navodili.
  • Nagrada za zmagovalca/ko bo objava njegovega/njenega izdelka na naši internetni strani in komentar s strani glavne urednice. Občasno bo na voljo tudi posebna nagrada, katere bodo sproti objavljene.

GLASOVANJE IN TOČKOVANJE:

Glasovanje bo trajalo en teden in sicer od objave del 21. v mesecu do 15. ure 28. dneva v mesecu
Glasovanje bo potekalo v kombinaciji s facebookom, twitterjem, instagramom ter žirijo petih iz ekipe MAGneta. Z všečki na vsaki strani bodo prvi trije izdelki dobili točke. Torej:

1. mesto z všečki – 3T

2. mesto z všečki – 2T

3. mesto z všečki – 1T

Na vsaki strani bodo izdelki posebej izglasovani. Tako bo tudi vsak žirant iz uredništva posebej dobil po 3T, 2T ter 1T za podelitev najboljšim izdelkom. Po seštetju vseh točk bo izbran/a zmagovalec/ka. (Največje možno število doseženih točk je 3 x 8 oziroma 24 točk)

NAGRADA

Zmagovalca/ko v mesecu maju čakajo sledeče nagrade:

  • objava izdelka na internetni strani MAGnet
  • komentar in nasvet s strani glavne urednice

POZOR!

Zaradi nejasnosti v prejšnjemu mesecu bi radi opozorili še na sledeče stvari:

  • pri tekmovanju lahko sodelujejo samo državljani Republike Slovenije
  • pravice do izdelkov obdržijo umetniki
  • dovoljeno je poslati dela, ki so že končana in objavljena

KONTAKT

magnet.tekmovanje@gmail.com

Če so še kakšne nejasnosti, brez skrbi, kar vprašajte ? Gambatte kudasai!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja