Blog

Revija je zunaj!

V soboto smo imeli izid prve številke MAGnet manga revije na Makkonu 2016. Prva slovenska revija s prevedenimi mangami je končno zaživela. Hvala vsem, ki ste nas prišli pogledat in podpret. Prvi odzivi so bili super! Veseli nas, da smo lahko z vami pokramljali v živo, vam odgovarjali na vprašanja in prisluhnili vašim predlogom. Upamo, da vam je bilo branje prve številke v veselje, in zdaj potrpežljivo čakamo še vaše odgovore na anketo.

Tekom dneva smo dobili tudi nekaj medijske pozornosti, saj nas je na naši stojnici obiskal Peter Kuntarič z Radia Študent, ki je pozneje iz etra poklical še urednico Katarino za krajši pogovor. Tukaj lahko poslušate njegov prispevek, v katerem govori o izidu slovenskega prevoda romana v stripu Arabec prihodnosti avtorja Riada Sattoufa in letošnjem Makkonu, na katerem ste v soboto lahko obiskali tudi nas, pogovor o MAGnetu pa se začne pri 40:35.

Kot ste verjetno že opazili, smo podaljšali možnost nakupa naročnine. Pred izidom je bil namreč fokus celotne ekipe na izdelavi revije, manj pa smo se posvečali sami prodaji. Zaradi tega smo se v uredništvu odločili, da lahko do izida druge številke MAGnet manga revijo december 2016 še vedno kupite ali kot posamični izvod ali pa kot naši novi naročniki. Ob naročnini vas še vedno čakajo iste prednosti, ki jih uživajo vsi naši dosedanji naročniki; torej, če nove številke ne boste prevzeli na dogodku ob uradnem izidu, vam poštnino krijemo mi, ob 4. številki pa vam podarimo še koledar za leto 2018.

Hitro se bližajo prazniki in novoletni čas, zato smo v spletni trgovini dodali tudi možnost nakupa darilnih bonov. Tako lahko razveselite svoje bližnje z unikatnim darilom in jim podarite naročnino na prvo slovensko manga revijo z licenciranimi japonskimi stripi, prevedenimi v slovenščino. Mangi v prvi številki sta znani že nekaj časa, saj ste jih lahko že prelistali v vzorčni izdaji na naši spletni strani. Za naslednjo številko z veseljem sporočamo, da bo poleg nadaljevanja konoejeve mange 10 minut druga številka vsebovala še novo zgodbo, saj smo že zagotovili pravice za mango Shoujikimono ni Sakura moyou (Sakurin vzorec za poštenjaka) avtorice Enoko. Več o tem v naslednjem blogu!

V spletni trgovini so poleg tega na voljo tudi razglednice z različnimi motivi slovenskih in japonskih avtorjev ter značke z motivom zmajevke z razglednice, ki ste jo na Makkonu prejeli ob nakupu prve številke revije. Razglednico bomo priložili tudi k naslednji pošiljki vsem našim novim naročnikom.

Na tej točki vam z velikim veseljem tudi sporočamo, da lahko našo revijo kupite tudi v spletni trgovini naših partnerjev Nippon Sweets. Ob branju se vam bo gotovo prilegel še kakšen sladkorček iz njihove ponudbe! Ravno danes so dodali novo zalogo Kitkat čokoladic!

Še enkrat hvala vsem! Kako je bilo na letošnjem Makkonu v sliki, lahko preverite še v galeriji spodaj. Ekipa MAGnet že pridno dela na novi številki, vam pa želimo lepe praznike in srečno novo leto!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja